Edsåsdalens SLK

Den lilla klubben med de stora framgångarna

Välkommen till Edsåsdalens SLK

Klubben bildades 1947 vid foten av Renfjället i Edsåsdalen. Genom åren har klubben haft många duktiga åkare som tävlat alpint, i skicross och speedskiing.

Edsåsdalens SLK, Moänge 693, 83794 Järpen
E-post: eslk.alpint@hotmail.com
Bildad 1947-02-07
Föreningsnummer 1463-34
Bankgiro 690-5657
Organisationsnummer 893203-2389

Nyheter

Senaste nytt !!!

Arbetsdagar 2023
Nu är det dags för arbetsdagar i Edsåsdalen lördag-söndag 23-24/9. För att vi ska få bedriva träning , främst Skicross , så måste vi alla ställa upp. Anmälan och mer information finns finns här!
Tävlingar 2023-2024
Edsåsdalens SLK arrangerar ENL-tävlingar i storslalom i Duved 16-17 december 2023. Inbjudan och mer information publiceras här senare!

Föreningen

Styrelse (vald vid årsmöte 9/11 2022)

Ida Forsberg Ordförande
Håkan Persson Vice ordf.
Åke Moänge Kassör
Mimmi Nilsson Sekreterare
Pether Lindblom Ledamot
Johan Olausson Ledamot
Lars Bergstedt Rock & Lisa Linderström suppleanter

Medlemskap

Bli medlem i Eslk! (1 augusti-31 juli )

Avgiften för säsongen 23/24 är 300 kr för familj, 150 kr för enskild medlem. Betala till Handelsbankens bankgiro 690-5657 eller Swish 1233086931. Betalningsmottagare = Edsåsdalens slalomklubb. Ange vilka familjemedlemmar som medlemsskapet gäller för. För barn som deltar i klubbens verksamhet är det viktigt att ange födelseår inkl 4 sista. Meddela oxå gärna e-post, telefonnummer, adress samt personnr på medlemmar genom ett mail till eslk.alpint@hotmail.com Välkommen som medlem i ESLK!

GDPR

Personuppgifter

Genom inbetalning av medlemsavgiften anses medlemmen/vårdnadshavaren (för medlemmar under 18 år) ha accepterat villkoren för medlemskap i föreningen och det har uppstått ett avtal mellan medlemmen och föreningen. För att kunna vara medlem i Edsåsdalens Slalomklubb behöver vi registrera vissa personuppgifter, namn, adress, epost, telefonnummer, kön, födelsedatum och i vissa fall fullständigt personnummer. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbundet. Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.

Träning

Träningsgrupper

Vi kommer att ha flera träningsdagar i veckan för barn och ungdom som gillar att åka skidor och bana. Vi tränar i Björnen på tisdagar och i Edsåsdalen på torsdagar. Kan det bli bättre?

Tävling

Tävlingskalender

Här går ni in för att anmäla er till tävlingar. Om ni inte hittar ert namn i listan, kontakta oss snarast. SSFTA Tävlingskalender
En liten manual för hur ni anmäler hittar ni här! (pdf)
Klubbens tävlingsarrangemang 2023-2024 hittar ni information om nedtill.

ENL GS Duved
Edsåsdalens SLK arrangerar ENL-tävlingar i storslalom i Duved 16-17 december 2023. Inbjudan och mer information publiceras här senare!